Trailerladen

  • Veilig laden

  • Afsluiten

  • Vervoeren

Heb je een paard wat niet de trailer in wil? Of er juist niet meer uit? Heeft hij een balansprobleem tijdens het rijden? Of kan de trailer niet worden afgesloten? Dan is misschien de trailerlaadtraining iets voor jou.

Een paard is een vluchtdier dat van nature claustrofobisch is. In een trailer kan hij zijn omgeving niet in gaten houden en heeft hij geen ruimte om te vluchten. Daarom is het voor paarden een hele uitdaging.

Toch kun je ze leren dat de trailer helemaal niet zo spannend hoeft te zijn. Hierbij is het belangrijk om de training stapsgewijs op te bouwen en de oefeningen te herhalen.

Mijn werkwijze

Ieder paard is anders. Hoewel ik altijd werk met bepaalde trainingstechnieken, pas ik mijn gedragstraining aan op de behoefte van het paard. Zo zorg ik voor een optimale leeromgeving voor het paard, met als doel een prettige en veilige samenwerking te creëren.

Ik kom naar je toe om te bekijken wat de uitdaging is en we stellen een trainingsplan op. Ik ga je leren hoe je de training kunt gaan aanpakken zodat je zelf aan de gang kunt. Daarbij ga ik je ondersteunen in het traject en je helpen waar nodig. Het is dus vooral de bedoeling dat je zelf gaat trainen.

Adviesgesprek met aansluitend een kennismakingstraining — €60 euro (duur ongeveer twee uur)

Individuele  trailerlaadtraining bij jou op stal —  €45 euro per uur

Trailerlaadpakket  pakket van 5 trainingen — €215 euro oftewel: 10 euro korting

10-urenstrippenkaart: 10 individuele trainingen bij jou op stal –€425 euro, oftewel: 25 euro korting

Let op: Paardengedragstrainingen vinden normaalgesproken plaats op de locatie waar het paard staat. Bovenstaande bedragen zijn dan ook exclusief reiskosten gebaseerd op de snelste route volgens Google Maps vanaf 5171VT Kaatsheuvel. Hierbij hanteer ik standaardbedragen op basis van de reisafstand enkele reis volgens het bijgevoegde schema. Bij meerdere klanten op dezelfde dag in dezelfde regio gaan de reiskosten per persoon omlaag volgens datzelfde schema.

Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijn de algemene voorwaarden. Uiteraard is betaling in termijnen ook mogelijk. Stuur graag een mailtje om te bespreken wat haalbaar is voor jou.